"Мисията невъзможна": Реакцията на Ебдън, когато разбра, че ще играе с Джокович и Надал (видео)

от в 11:34 на 26.07.2024
Калоян Соколов

"Мисията невъзможа" - това е филмът, който веднага изникна в главата на Матю Ебдън, когато разбра жребия си на сингъл за Олимпиадата в Париж. Австралиецът от две години насам се е концентрирал изцяло върху двойки, където доскоро дори заемеша първата позиция в световната ранглиста и може да се похвали с 3 "мейджър" титли, но множеството отказвания му позволиха да влезе и в основната схема поединично, въпреки че дори няма ранкинг.

Съдбата пък не беше никак благосклонна към двойковия специалист и още в първи кръг го изпрати на Новак Джокович, а ако австралиецът някак съумее да направи сензацията на десетилетието и отстрани водача в схемата, то във втори кръг би могъл да премери сили с Рафаел Надал, който е 14-кратен шампион на тези кортове.

Очевидно участието на Ебдън при синглите е неочакван бонус за него и той реши да подходи с чувство за хумор пред възможността да играе подред с двамата най-успешни тенисисти в историята на тениса и качи забавно видео в социалните мрежи, което беше съпроводено от саундтрака на хитовата поредица с Том Круз.

"Когато разбереш, чеи намерил място като резерва в олимпийския турнир на сингъл, само за да бъдеш изтеглен срещу Новак Джокович, а във втори кръг да те чака Рафаел Надал" - гласеше описанието към клипа, в който можеше да видим истинския ужас в очите на бившия номер 39, когато разбира въпросните новини.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Мисията невъзможна": Реакцията на Ебдън, когато разбра, че ще играе с Джокович и Надал (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Матю Ебдън | новак джокович | париж 2024 | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook