Мюлер за мача си с Джокович: Ако поиска, ще ме победи с 6:0 6:0 6:0; срещу Карлос не е така

от в 13:56 на 30.08.2023
Калоян Соколов

Александър Мюлер вероятно е човекът с най-лош късмет на тазгодишния US Open, защото още на старта налетя на 3-кратния шампион Новак Джокович, който го разгроми за крайното 6:0 6:2 6:3. Впоследствие световният номер 83 коментира разликите в това да играе срещу сърбина и Карлос Алкарас, тъй като на Уимбълдън пък трябваше да се изправи срещу световния номер едно, а ето и какво е усетил французинът в двубоите си с двамата водещи състезатели в ATP Тура:

"Наскоро говорих на тази тема с моя треньор. Истината е, че двамата имат изключително различни стилове на игра, само че срещу Алкарас имах усещането как със сигурност ще спечеля няколко гейма, защото той е изключително агресивен, което прави грешките неминеуми.

С Новак нещата не стояха така и чувствах, че е способен да ми вземе три сета с 6:0, ако пожелае да го направи. Той е толкова солиден, не ти дава никакви лесни точки това прави нещата далеч по-сложни за мен.

Със сигурност вчера не съм бил на седмото небе и не играх най-добрия си тенис срещу Джокович. Същевременно обаче съумях да покажа голяма част от достойнствата на моята игра, но той беше прекалено силен. Освен това, то аз съм удобен за него съперник, защото обичам да играя от дъното на корта, а той прави това много по-добре от мен" - разказа Мюлер за L'Equipe.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Мюлер за мача си с Джокович: Ако поиска, ще ме победи с 6:0 6:0 6:0; срещу Карлос не е така Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | александър мюлер | интервюта | карлос алкарас | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook