Младенович надделя над Томлянович; Барти срази Гарсия

от в 12:12 на 09.11.2019
В


Тази сутрин в Пърт стартира Фед Къп, като Австралия и Франция се бориха за престижната титла в RAC Arena. Съботният екшън не успя да донесе драма и вълнение, защото и двата мача приключиха общо за малко повече от два часа, предлагайки категорични победи. Така в момента съставите имат по един успех на сметката си.




В първия сблъсък за деня Кристина Младенович надви Айла Томлянович с 6:1 6:1, с което Младенович изведе Франция с 1:0 напред в класирането. Видимо Томлянович се водеше от напрежението, като тя доста трудно вкарваше началния си удар, както и допускаше много непредизвикани грешки. Всичко това компенсираше не чак толкова обедителната игра на Младенович, като независимо че не показа най-добрия си тенис, французойката съумя да се наложи за час и 12 минути прекарани на корта.


Без място за грешки, световната номер едно Ашли Барти стъпи на корта срещу Каролин Гарсия и победи съпреничката си с 6:0 6:0 за 56 минути! В миналото те имаха няколко битки, но всяка една беше в полза за домашния фаворит Барти. Днес в Пърт шампионката от Шънджън загуби само осем точки на собствен сервис, както и спаси два брейкбола, за да усили натиска върху опонента си. Притисната до стената, Каролин не успя да направи нищо, както през първия, така и във втория сет, с което поради едва три уинъра и повече от 30 грешки, Гарсия отстъпи.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Младенович надделя над Томлянович; Барти срази Гарсия В

Коментари





Следвайте ни в Facebook