"Моята любов Григор е тук!": Димитров прекъсна интервюто на Рубльов за Tennis Channel (видео)

от в 10:11 на 09.08.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров и Андрей Рубльов са явното доказателство, че може да има приятелство на най-високо ниво в спорта. Българинът е заявявал за световния номер осем, че е един от най-добрите хора на планетата, а руснакът винаги се е възхищавал на елегантността в играта на нашия топ тенисист и често шеговито е използвал обръщението "моя любов",  когато говори за бившия номер три.

Вчера Рубльов за пореден път показа колко високо цени тениса на нашия сънародник, тъй като изгледа целия мач на Григор от трибуните на корт номер 5, след като преди това беше надиграл Томас Мартин Ечевери в последователни сетове. Впоследствие руснакът беше извикан на интервю от Tennis Channel, но неговата медийна изява беше прекъсната от Димитров, който очевидно искаше да му благодаря за оказаната подкрепа.

"Моята любов Григор е тук! Сега няма как да говоря, защото си дошъл - обърна се шампионът от Мадрид към световния номер 10, който прекъсна разговора, за да прегърне своя близък приятел и да го поздрави за победата.

"6:1 6:0?! Какво правиш, човече? Сега забравих какво трябваше да говоря. Така или иначе не ме слушате. Благодаря ви много и ще се видим утре" - завърши Рубльов интервюто в своя неподражаем комедиен стил.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Моята любов Григор е тук!": Димитров прекъсна интервюто на Рубльов за Tennis Channel (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | андрей рубльов | видео | григор димитров | интервюта | любопитно | монреал

Коментари





Следвайте ни в Facebook