"Може да се завърнем, когато най-малко очаквате": Григор говори за триото си с Федерер и Хаас

от в 17:49 на 18.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров намекна за евентуално завръщане на бандата "One Handed Backhand Boys", чиито останали членове бяха Роджър Федерер и Томи Хаас. Триото тенисисти завладяха интернет пространството с изпълнението си на вечния хит на групата Chicago - Hard To Say I'm sorry.

Въпросното изпълнение се състоя преди шест години по време на Мастърса в Индиън Уелс, а спортистите имаха страхотната възможност Дейвид Фостър да им акомпанира на пианото. Самият канадски композитор е създател на музиката за въпросната песен, а освен това е женен за майката на Томи Хаас и се постара да изгради известен синхрон в изпълнението на Федерер, Хаас и Димитров, което сякаш не се получи в пълна степен, но изпълнението създаде много настроение на тенис феновете по света и придоби голяма популярност.

Оттогава насам тримата състезатели не се правили нови опити да съберат отново своята импровизирана група, само че темата беше повдигната към Григор от журналистите в Шанхай, което се дължеше на посещението от страна на Роджър Федерер в китайския мегаполис, а ето какво отговори 1/2-финалиста в надпреварата и ще има ли скоро нов музикален опит на триото:

"Не зная. Точно видях Роджър и предполагам, че ще поговорим малко по този въпрос. Наистина бих се радвал, ако това се случи някой ден. Вярвам, че ще се случи. Оценявам тези моменти толкова много, така че може да измислим нещо и да се завърнем, когато най-малко го очаквате. Мисля си, че за съжаление, то нашите животи поеха в различни посоки и всеки има свой собствен път. Ние обаче все още продължаваме да се следваме и се вълнуваме от това как се развиват нещата при всеки един от останалите" - сподели първата ни ракета.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Може да се завърнем, когато най-малко очаквате": Григор говори за триото си с Федерер и Хаас Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно | роджър федерер | томи хаас

Коментари





Следвайте ни в Facebook