"Може утре да стане с мен": Синер коментира как му влияят отпаданията на Джокович и Алкарас

от в 16:00 на 01.09.2024
Калоян Соколов

Яник Синер се очертава като фаворит номер едно за титлата на US Open, след като неговите основни конкуренти отпаднаха още в първата седмица на турнира. Карлос Алкарас беше сензационно надигран от Ботик ван де Зандсхулп, а ден по-късно видяхме и как Алексей Попирин детронира действащия шампион Новак Джокович. Това провокира журналистите да запитат Синер дали се влияе от тези получили се изненадващи резултати и по какъв начин се случва това, ако действително е така.

"Това показва колко непредвидим може е тенисът. Достатъчно е нивото ти на игра, психика или физика да спадне съвсем малко, за да видим една коренна промяна в резултата. Разликите между най-добрите са много малки и точно затова не бих казал, че съм фаворит за титлата, наблюдавайки случващото се в турнира.

Може утре аз да имам лош ден и да стане абсолютно същото с мен. Всичко е възможно. Точно поради тази причина се опитвам да гледам от своята страна на мрежата и да правя нещата, които знам, че биха предотвратили подобна негативна развръзка за мен в турнира. Новак и Карлос отпаднаха от съперници, които показаха невероятен тенис и нямам намерение да подценявам абсолютно нито един тенисист останал в схемата" - заяви Синер на своята пресконференция след победата си в третия кръг над австралиеца Кристофър О'Конъл.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Може утре да стане с мен": Синер коментира как му влияят отпаданията на Джокович и Алкарас Калоян Соколов
Теми:  
us open 2024 | интервюта | карлос алкарас | любопитно | новак джокович | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook