"Моля те, братко": Диджеят отказа да пусне Камелия на Джокович и той запя акапелно на корта

от в 00:00 на 18.09.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович заяви желанието си да слуша българска музика на корта още преди началото на демонстративния си мач с Григор Димитров. Сърбинът вчера поздрави първата ни ракета с вечния хит на Камелия "Луда по тебе" и не скри как би се радвал двамата да отидат някъде след края на двубоя, за да се насладят на малко "традиционна музика". Ноле обаче не издържа до напускането на зала "Арена София" и искаше още там да чуе своята любима българска песен, което обаче се оказа трудно, когато зад пулта е диджей Мартен Роберто, който никога не пуска попфолк на свои партита.

"Диджей, събуди се! Днес не си пускал "Луда по тебе"! Моля те, братко! Пусни я само за 20 секунди" - опитваше се сърбинът да се договори с едно от най-големите имена в българския музикален бранш.

В крайна сметка диджеят склони на молбата, но се оказа, че песента не фигурира в неговата плейлиста, но това не спря "Джокера" и той прецени, че няма да хвърли на вятъра 3 дни усилия да научи песента и ще се опита да я изпълна акапелно с публиката.

В крайна сметка обаче Ноле остана сам в боя, защото не срещна особена помощ от трибуните, но все пак нашият гост се постара максимално и донесе много усмивки сред феновете с опита си да пее на български.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Моля те, братко": Диджеят отказа да пусне Камелия на Джокович и той запя акапелно на корта Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | григор димиров | забавно | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook