"Моля, затворете вратата, за да не слушаме феновете на Циципас" (видео)

от в 16:01 на 24.01.2020
Павел Димитров

Гръцките футболни фенове са известни като едни от най-страстните не само на Балканите, но и в целия свят. Креативността в хореографиите им и неспирната подкрепа будят възхищение и уважение за отдадеността им. Техни изпълнения редовно попадат в топ 5 на популярни класации като тези на Ultras World и Ultras-Tifo. А популярни YouTube канали като COPA90 редовно правят филми за ултрасите в южната ни съседка.

Оказва се обаче, че не само почитателите на футбола в Гърция са шумни и с гореща кръв. От началото на тенис сезона на турнирите в Австралия (ATP Cup и Australian Open) гласовити агитки придружават гръцката звезда в Тура Стефанос Циципас и създават меко казано нетипична за тенис срещи атмосфера.

На поредната любопитна случка с тяхно участие станахме свидетели и днес. В мача на шестата ракета на света с Милош Раонич гръцките фенове, останали извън трибуните на "Маргарет Корт Арерна", вдигнаха толкова много шум, че се наложи главният съдия Мохамед Лаяни да нареди да бъдат затворени вратите на съоръжението, за да не се чуват. Дали тази необичайна мярка имаше ефект може да видите в прикаченото видео. 

 

Видео: eurosport.com


Форум - Дискусия на живо

  

Оцени тази статия:
"Моля, затворете вратата, за да не слушаме феновете на Циципас" (видео) Павел Димитров
Теми:  
australian open | милош раонич | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook