Момент за историята: Голямата четворка с обща тренировка в Лондон (видео)

от в 16:18 на 22.09.2022
Мирела Николова

Тазгодишната отборна надпревара Laver Cup ще бъде едно от най-вълнуващите тенис събития, след като събира всички членове на Голямата четворка в един и същ отбор. Последен към отбора си се присъедини Рафаел Надал, който отсъстваше на вчерашната традиционна обиколка в Лондон преди старта на турнира, но днес пристигна в британската столица и заедно със съотборниците си даде задължителната отборна пресконференция.

Малко след това се проведе първата открита тренировка, по време на която зрителите можеха да видят за първи път Роджър Федерер, Рафаел Надал, Новак Джокович и Анди Мъри на един и същ корт. Четиримата големи тренираха заедно като част от подготовката си за следващите три дни, когато им предстои да се изправят срещу тима на Света в търсене на пети трофей в надпреварата.

Още в първия състезателен ден ще можем да се насладим на играта на трима представители на Голямата четворка, тъй като Анди Мъри ще открие вечерната сесия със среща на сингъл, след което Роджър Федерер и Рафаел Надал ще излязат рамо до рамо в двубоя на двойки, който ще бъде и последният мач в професионалната кариера на швейцареца.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Момент за историята: Голямата четворка с обща тренировка в Лондон (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | laver cup | анди мъри | любопитно | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook