Моментът, в който всички изтръпнахме: Падането на Григор в първия гейм на мача (видео)

от в 17:37 на 12.05.2024
Калоян Соколов

Моментът, в който всички изтръпнахме - така можем да определим ситуацията в първия гейм на мача, когато Григор се подхлъзна при опита си за форхенд в движение и се строполи на корта, като наглед беше обърнал своя глезен. Българинът обаче е известен с това, че много рядко можем да го видим как напуска преждевременно корта и отново продължи да се бори, а неговият опит и класа се оказаха достатъчни за триумф над квалификанта Теренс Атман.

Така Григор си спечели още два дни, в които той и неговия екип ще преценят състоянието му и дали е разумно за световния номер 10 да продължава участието си на Мастърса в Рим, имайки предвид, че можеше много ясно да се види как Димитров не се придвижва никак уверено по корта и често първата ни ракета демонстрираше много негативен език на тялото.

Ние пък можем единствено да си пожелаем, че е ставало въпрос за някакъв моментен дискомфорт и проблемите на осмия поставен са били по-скоро от психологическо естество, така че стискаме палци Григор Димитров да е напълно здрав за следващото си изпитание в надпреварата и още вдругиден да ни радва за пореден път с играта си.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Моментът, в който всички изтръпнахме: Падането на Григор в първия гейм на мача (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | любопитно | рим

Коментари





Следвайте ни в Facebook