Монфис: Алкарас този път ще ме размаже; шансовете са 99 процента на негова страна

от в 06:53 на 09.10.2024
Калоян Соколов

Гаел Монфис хвърли огромна бомба в Синсинати, нанасяйки поражение на Карлос Алакрас. Изглежда обаче бившият номер 6 смята, че случилото се в Синсинати е по-скоро едно огромно изключение, отколкото закономерност и чистосърдечно призна, че не вижда почти никакви шансове това да се случи отново в днешната му среща в световния номер сдве на 1/8-финалите в Шанха.

"Не, не! Мисля, че ще ме победи. Ще ме размаже на 100 процента, да знаете. Мисля, че наистина имах много голям късмет миналия път. Просто той изигра един от най-слабите си мачове, а аз един от най-добрите си. 

В момента нивото на Карлос е невероятно. Аз също се справям добре, но той е бъдеща легенда на нашия спорт. Всичко това ме кара да предполагам, че ще ме размаже, само че ще опитам да направя всичко възможно, за да не бъда размаза толкова лесно. Всичко в този мач е бонус. Вече имам достатъчно голям опит, за да знам какво говоря. Това момче е нещо съвсем различно.

Честно казано шансовете са 99 процента на негова страна, но точно този един процент те кара да излизаш на корта. Ще се опитам да се насладя на момента, но съвсем честно ви казвам, че не мога да повторя случилото се в Синсинати" - откровено отговори ветеранът по време на последната си пресконференция.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Монфис: Алкарас този път ще ме размаже; шансовете са 99 процента на негова страна Калоян Соколов
Теми:  
atp | гаел монфис | интервюта | карлос алкарас | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook