Монфис надделя трудно над Фучович; Циципас и Фонини с чисти победи

от в 20:33 на 08.05.2019
В
Гаел Монфис реализира труден обрат над унгареца Мартон Фучович. Французинът изигра силен мач и след 1:6 6:4 6:2 за малко под два часа игра прекърши опонента си.

https://twitter.com/TennisTV/status/1126135617946099712?s=19

Гаел започна мача допускайки цели 3 брейка, като по този начин допусна и загуба на откриващата част.

През втората французинът обаче се събра на свой сервис и дори не допусна Фучович да стигне до точка за нов пробив преди последния гейм, а за сметка на това пък "Ла Монф" натисна в седмия гейм и успя да пробие за първи път в мача, като по този начин и в последствие, отразявайки точка за пробив, затвори сета в своя полза.

През решаващата част двамата започнаха с размяна на ранни брейкове, но оттам нататък Гаел изпусна едва едно подаване и след силен край на частта се добра до победата.

По време на срещата пък французина показа класата и уменията си и реализира една от най-вълнуващите точки в деня след страхотен минаващ:



Стефанос Циципас се наложи над Адриан Манарино и очаква победителя от мача между Карен Хачанов  и Фернандо Вердаско в следващия си мач. Той се наложи над французина за едва 1 час и 17 минути игра след 6:2 7:5, а шампионът от Ещорил от преди няколко дни показа спокойствие и свежест, въпреки многото мачове, които изигра в последната седмица.

https://twitter.com/TennisTV/status/1126164552591212545?s=19

Фабио Фонини също с чиста победа се класира за трети кръг. Днес шампионът от Монте Карло показа характер и след категоричното 6:2 6:2 затвори за едва 1 час и 9 минути мача си срещу Джон Милман. В спор за място на четвъртфиналите ще станем и свидетели на впечатляващия мач между него и шампиона от Барселона през този сезон - Доминик Тийм.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Монфис надделя трудно над Фучович; Циципас и Фонини с чисти победи В

Коментари





Следвайте ни в Facebook