Монфис похвали публиката! Очаква труден мач срещу Медведев

от в 22:54 на 08.02.2019
В
Гаел надделя над страхотния млад грък Циципас в солиден сблъсък.

Французинът започна своята пресконференция с коментар, че всяка точка в мача е била трудна, а той е трябвало да форсира своя противник доста повече отколкото е планирал, за да може да го надвие. Монфис добави, че оценява факта, че късмета е бил на негова страна.

Силни бяха думите на Гаел за Стефанос. Той характеризира съперника си, като добър играч и днес сме били видели това в няколко точки. Той добави, че някой ден Циципас ще бъде голям тенисист.

Запитан за топките, французинът заяви: "Моята работа е да се адаптирам. Вчера споменах какво мисля". На миналата си пресконференция Гаел потвърди мнението на Хачанов, че топките много летят и са трудни за контрол. Той добави, че все пак е доволен от днешния си мач.

На въпроса за публиката, която в голям процент беше гръцка, Гаел заяви, "Чувствах се страхотно, зрителите ми помагаха. Хареса ми как подкрепяха и двамата, атмосферата в залата беше много нажежена, а когато дойдеш на турнир търсиш имено това." Монфис похвали и публиката, че се е била държала много коректно и добави, че имено това търсят играчите.

За утрешния му мач с друг от представителите на младото поколение, Даниил Медведев, Гаел заяви: "Очаквам труден мач и утре, Даниил днес игра добре, трябва отново да се адаптирам и да съм агресивен да играя на максимално високо ниво, а серивисът ми да влиза колкото се може повече, за да мога утре да се поздравя отново с победата".

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Монфис похвали публиката! Очаква труден мач срещу Медведев В

Коментари





Следвайте ни в Facebook