Монфис с ранно поражение

от в 19:22 на 13.05.2019
В
Гаел Монфис сензационно отстъпи на Алберт Рамос-Винолас в два сета и запази лошия си баланс на турнира в Рим в последните години. Французинът достигна полуфинал през далечната 2006г. именно в италианската столица, но от тогава записа едва една победа досега във всичките си следващи участия.

Днес испанецът показа убедителна игра и за точно 1 час надделя над силния си съперник и след 6:3 6:1 се класира за втори кръг на надпреварата.

https://twitter.com/sotennis1/status/1127967206984364034?s=19

Със сигурнос обаче днес в играта на французина си личеше сериозен дискомфорт, а въпреки че той имаше повече печеливши удари през първата част, то броя на непредизвиканите му грешки компенсираха. Проблемите на Гаел бяха в движението му по корта, нещо което не личеше на тренировките му досега в италианската столица, а той имаше и лепенка на прасеца, сочеща за получено разтежение.

През втортата част на мача Монфис бе и превързан в областа под коляното, но това не му помогна, а по този начин и без да покаже сериозна съпротива, Гаел предаде срещата.

С този си успех квалификантът Алберт Рамос-Винолас се класира и за втори кръг на надпреварата, където може да срещне и един измежду друг дошъл от квалификациите - Йошито Нишиока или нисичкия аржентинец - Диего Шварцман.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Монфис с ранно поражение В

Коментари





Следвайте ни в Facebook