Мотора, на който се качи Григор- един от най-редките в света

от в 15:05 на 23.11.2020
Анисия Стоева

След като странният тенис сезон 2020 приключи, Григор Димитров се отдаде на подготовка в дома му в Монте Карло. Наред с приготовленията и работата, на първата ни ракета не му липсват и развлечения. Нашето момче неведнъж е споменавал каква огромна страст са за него екстремните скорости, като преди дни Гришо се качи на един изключително мощен мотор. Ето как производителите на това чудовище описват звяра:

Това са обикновените MV- почти достъпните. Ако сте типът хора, които изискват допълнително количество екстри, MV никога не се е страхувал да надхвърли и съвършеното. От тази фабрика изскачат специални издания само за хора, готови да похарчат сериозни пари за мотоциклет. Моля, игнорирайте факта, че сумите за тях съвпадат със средните цени на новите автомобили.

Rush 1000 е едно такова специално издание. Той се основава на Brutale 1000 RR, четирицилиндров, 998-кубиков, 208 конски сили- чудовище, а и много красив и скъп мотор сам по себе си. Rush поддържа този чудовищен двигател, както и същата заявена максимална скорост над 300 км/ч (186 mph). Основната стойност на състезателния комплект е, че неговият титанов отработен газ ще направи мотора по-силен, като по този начин ще съберете погледите на ценителите.

От гледна точка на цената- 34 000 евро, което се равнява на малко повече от 37 000 щатски долара и 66 600 лева. Това прави този мотоциклет с 4010 евро по-скъп от Brutale 1000 RR и 8 990 евро по-евтин от Brutale 1000 Serie Oro. Сигурно е приятно.

Работата е там, че Rush е лимитирана серия - само 300 бройки от мотоциклета, вдъхновен от драгстрип, бяха произведени през юни, като първите мотори бяха пуснати в продажба в края на същия месец.


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Мотора, на който се качи Григор- един от най-редките в света Анисия Стоева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров

Коментари

Следвайте ни в Facebook