Мъчителни мигове и за семейството: Съпругата на Надал се разплака заради контузията (видео)

от в 09:10 на 18.01.2023
Мирела Николова

Миналогодишният Аустрелиън Оупън завърши по мечтан начин за Рафаел Надал, който триумфира в Мелбърн за втори път в кариерата си и излезе напред в класацията за най-голям брой трофеи от Големия шлем. Матадора обаче по всяка вероятност ще иска да забрави тазгодишното издание на надпреварата, тъй като още във втория си двубой получи контузия в областта на таза и не успя да бъде конкурентоспособен на Макензи Макдоналд, който го елиминира в последователни сетове.

22-кратният шампион от Шлема биваше надигран от американския тенисист в първия сет и половина, след което започнаха да се проявяват признаци на физически дискомфорт у него. В края на втората част той извика физиотерапевт на корта, заедно с когото впоследствие влязоха в съблекалните, за да бъде третирана проблемната област.

Докато Рафа отсъстваше от корта, операторите снимаха щаба на миналогодишния шампион, където неговият настоящ треньор Карлос Моя бе видимо притеснен за състоянието на своя подопечен. Съпругата на Надал - Мария Франсиска, не успя да скрие сълзите си, които обаче побърза да избърше, виждайки, че камерата е насочена към нея. Впоследствие пък се появи видео, на което се вижда как другата най-близка жена до Рафа - сестра му Марибел, се опитва да успокои Хиска.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъчителни мигове и за семейството: Съпругата на Надал се разплака заради контузията (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | любопитно | мария франсиска | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook