Мугуруса недоволства от публиката, разплака се на пресконференцията си (видео)

от в 23:50 на 04.06.2017
Мария Петрова

Действащата шампионка от Откритото първенство на Франция Гарбине Мугуруса прие много тежко поражението си от Кристина Младенович в осминафиналите на състезанието.

Тя се оплака и от поведението на публиката на корт "Сузан Ленглен", която бе на страната на нейната опонентка.

"Беше трудно с оглед поведението на хората по трибуните. Не мога да го разбера. Не знам как да го обясня. Не знам какво са очаквали хората. Не мога да кажа повече," заяви Мугуруса и се разплака.

С помощта на местните фенове Франция ще има две представителки в четвъртфиналите на турнира за първи път от 23 години. Освен Младенович това стори и Каролин Гарсия.

"Смятам, че на моменти публиката трябваше да се държи по-уважително. Съдията на стола постоянно им напомняше да се успокоят. Не съм тук, за да си създавам врагове. Обичам да се състезавам тук. Не очаквах и да играя на този корт. Очаквах да бъдем на централния корт," допълни Мугуруса.

Испанката от венецуелски произход бе попитана дали е чула подвикванията "форца" на Младенович след нейни непредизвикани грешки. "Тя изглежда владее 25 езика, чух."

Така Жюстин Енен остава последната състезателка, която е успявала да защити титлата си от "Ролан Гарос". "Загубих увереността си, а моята съперничка заедно с подкрепата у дома, създаде напрежение у мен. Тъжна съм и е много болезнено да загубя така," каза още Мугуруса.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мугуруса недоволства от публиката, разплака се на пресконференцията си (видео) Мария Петрова
Теми:  
гарбине мугуруса | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook