Муратоглу: Кирьос би бил перфектното попълнение на UTS

от в 19:36 на 16.07.2020
Катерина Георгиева
Наскоро завърши демонстративният турнир, организиран от Патрик Муратоглу в академията му в Ница. В надпреварата се включиха редица топ тенисисти като Матео Беретини и Стефанос Циципас. Французинът призна, че несъмнено евентуалното участие на Ник Кирьос би могло да бъде една от перлите в короната на UTS.

Муратоглу

В интервю за UBITennis треньорът на Серина Уилямс сподели впечатленията си за характера на австралиеца. Патрик определи поведението на Кирьос като „прекалено” и „провокативно”, но точно тези му качества са причината да е едно от най-обсъжданите имена в тениса.

„Смятам, че характерът му играе ключова роля за отношението на зрителите към него. Каквото и да стори, е не само прекалено, но и провокативно. Именно поради тази причина е сред най-интригуващите участници в Тура и е любимец на стотици фенове”.

 

Nick Kyrgios Could Win Grand Slams" - Novak Djokovic's Coach ...

На въпроса дали участието на Ник би било в полза на UTS, Муратоглу отговори, че с удоволствие би включил играч като него.

„Той би бил перфектното попълнение. Естествено, че го харесвам. Кирьос е един от малкото извън Голямата тройка, които винаги запълват стадионите. Той оставя сърцето си на корта, а точно това е смисълът на спорта - страстта”.

С неподражаемия си стил на игра и енергия Кирьос несъмнено би бил правилният избор за подобен тип надпревара. За нас остава надеждата да се включи в следващото издание на The Ultimate Tennis Showdown.

Източник: Essentially Sports


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Муратоглу: Кирьос би бил перфектното попълнение на UTS Катерина Георгиева

Коментари





Следвайте ни в Facebook