Муратоглу за нестандартен удар на Медведев: Никога не съм виждал нещо подобно (видео)

от в 18:39 на 03.03.2021
Мирела Николова

През днешния ден световният №3 Даниил Медведев се изправи срещу Душан Лайович на старта в Ротердам, но допусна изненадващо поражение и се сбогува както с турнира, така и с надеждите си да се изкачи до втората позиция в равгрлистата, изпреварвайки Рафаел Надал. По време на двубоя си руснакът изпълни изключително необичаен удар, който привлече вниманието на всички почитатели на тениса, включително и на треньора на Серина Уилямс - Патрик Муратоглу.

Медведев изоставаше със сет пасив, когато трябваше да изиграе бекхенд в близост до полето за сервис. По време на изпълнението на удара Даниил се завъртя по такъв начин, че се обърна с гръб към мрежата. За щастие на водача в схемата, Лайович изпрати последвалия си бекхенд в средата на мрежата, което означаваше край на гейма в полза на Медведев.

И ако мнозина тенис специалисти биха разкритикували руснака, тъй като в конкретния случай играчът напълно губи топката от поглед, Патрик Муратоглу погледна от забавната страна на нещата и нарече нестандартното отиграване "UTShowdown удар" (правейки препратка към организираното от него демонстративно събитие през миналото лято).


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Муратоглу за нестандартен удар на Медведев: Никога не съм виждал нещо подобно (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | патрик муратоглу | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook