Мъри иронизира Вердаско, обвини го в нарушаване на правилата

от в 14:52 на 30.08.2018
Мария Петрова

Анди Мъри приключи участието си на Откритото първенство на САЩ след поражение от опитния испанец Фернандо Вердаско във втори кръг.

Двубоят приключи с не особено приятелски изказвания между двамата чрез пресата.

В края на битката между двамата се наложи 10-минутна пауза заради горещините в Ню Йорк, а според Мъри неговият опонент не е спазил правилата в този момент. Според тях двамата нямат право да общуват с треньорите си докато ползват съблекалнята за студен душ.

"Нужно беше да им разясня шиб..те правилата, тъй като никой от тях не ги знаеше. Влязох при супервайзъра, за да му обясня. Има си ясни правила и не разбирам защо позволи това. Все пак това е един от най-големите турнири в света," заяви Мъри.

"Вердаско си вземаше ледена баня. Тогава един от треньорите му и още един испанец, който играе на двойки с него, бяха при него и комуникираха. А това не е позволено и не е честно. Не обвинявам Фернандо и екипа му. Те явно не се притесняват от правилата," допълни той.

Самият Вердаско разясни, че треньорът му е бил в съблекалнята, но той си е говорил само с Маркос Багдатис и неговия наставник.

"Очевидно щом Анди е казал това, не ми се ще да казвам, че лъже. Не съм разменил и дума с треньора ми или моя екип. Знам чудесно правилата и не искам да съм този, който ги нарушава," обясни испанецът.

Впоследствие Мъри използва Instagram, за да иронизира Вердаско. "Отивам да се прегледам, защото очевидно започвам да си фантазирам неща," написа той.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри иронизира Вердаско, обвини го в нарушаване на правилата Мария Петрова
Теми:  
us open | анди мъри | открито първенство на сащ | скандали | тенис | фернандо вердаско

Коментари





Следвайте ни в Facebook