Мъри иска титлата и в Лондон

от в 13:57 на 07.11.2016
Мария Петрова

Анди Мъри заяви, че няма никакво намерение да понижава оборотите и следващата му цел е титла от заключителния турнир на осемте най-добри в Лондон. Шотландецът все още не е печелил тази надпревара.

Новият №1 в света ще бъде топ поставен и ще се стреми да удължи серията си от 19 поредни победи.

"Надявам се да покажа добър тенис. Ще си взема няколко дни почивка преди това, за да си почина преди последното голямо изпитание.

"В последните няколко години не се представих добре в тази надпревара. Малко не ми достигаше. Просто ми се иска да завърша по най-добрия начин годината," заяви Мъри.

До момента през 2016-а година Мъри има 73 победи и 9 загуби. Самият той не бърза да се радва след достигането до върха. "Може да бъде само за седмица. Ще се опитам да се насладя на момента, тъй като може да загубя позицията в Лондон и никога отново да не се изкача дотам. Наистина съм щастлив," коментира Мъри преди старта на последния турнир за сезона на 13-и ноември.

"Не мога да кажа, че не съм уморен малко или много в тази част от сезона. Психологически се намирам в добро състояние и не съм стресиран," допълни той.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Мъри иска титлата и в Лондон Мария Петрова
Теми:  
анди мъри | мастърс лондон

Коментари





Следвайте ни в Facebook