Мъри: Ще се откажа ли преди жребия? Не, защото съм си заслужил правото да чакам до последно

от в 11:28 на 28.06.2024
Калоян Соколов

Анди Мъри продължава да прави и невъзможното да играе на Уимбълдън и ще се бори до последно да се сбогува с най-специалното място за своята професионална кариера. Бившият номер едно получи сериозна контузия в гърба по време на участието си в Куинс и трябваше да се оперира през миналата седмица, а от ATP дори излязоха с информация, че сър Анди със сигурност пропуска надпреварата на "свещената трева".

Това твърдение обаче беше бързо опровергано от Мъри, който дори планира да играе на двойки със своя брат Джейми и изобщо не се интересува от това, че в крайна сметка може да му се наложи да се оттегли от турнира след тегленето на жребия:

"Давам всичко от себе си, за да мога да играя. Правя рехабилитация, тренирам на корта и се опитвам да ускоря възстановителния процес, опитвайки се да взема участие на последния си Уимбълдън. Постоянно ме питат дали ще се откажа преди жребия и аз им казвам, че това просто няма как да се случи. Ще изчакам до последната възможна минута, за да видя дали ще съм готов да изляза на корта и съм си заслужил това право.

В момента не мога да ви кажа дали на 100 процента ще играя или пък имам нулеви шансове. Бих ви казал, че към момента изглежда по-малко вероятно да играя на сингъл. Правя ши*ана рехабилитация във всеки един час от денонощието, защото искам да си дам шанс да играя още веднъж тук" - сподели 2-кратният шампион в турнира.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Мъри: Ще се откажа ли преди жребия? Не, защото съм си заслужил правото да чакам до последно Калоян Соколов
Теми:  
atp | анди мъри | интервюта | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook