Мъри след отпадането: Не приличах на себе си, притеснявам се

от в 12:02 на 12.05.2017
Георги Христов

Световният номер 1 в мъжкия тенис Анди Мъри призна, че отпадането му от "Мастърс 1000" в Мадрид, от хърватския младок Борна Чорич, е сериозен повод за притеснение. Талантливият тенисист елиминира британеца в третия кръг на надпреварата.

"Определено си мисля, че трябва да се притеснявам заради начина, по който загубих", призна Мъри, цитиран от световните агенции.

"Не винаги е най-лошото, когато загубиш даден мач. Проблемите могат да дойдат от начина, по който загубиш. Определено съм разочарован от себе си и от играта си в тази среща".

"Ще ви дам един пример. Когато играхме с Доминик Тийм в Барселона, аз също загубих, но тогава направих всичко възможно, за да обърна мача в своя полза и в крайна сметка можеше да се получи всичко". 

"Тогава направих добри неща в онзи мач, но сега това не се случи и не видях нищо положително в играта си. Трябва да се позамисля сериозно какво мога да направя по въпроса, за да подобря представянето си".

"Не мога да не кажа добри думи за представянето на Борна, който се движеше много добре по корта и бе много стабилен". 

"За радост нещата в тениса могат да се обърнат бързо и се надявам това да се случи в моя полза съвсем скоро", завърши британецът. 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Мъри след отпадането: Не приличах на себе си, притеснявам се Георги Христов
Теми:  
анди мъри | тенис турнир в мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook