"Мъртва съм": Швьонтек най-после посети концерт на Тейлър Суифт и получи писмо от нея

от в 17:15 на 14.06.2024
Калоян Соколов

Ига Швьонтек най-после сбъдна мечтата си да посети концерт на Тейлър Суифт. 3-кратната шампионка от Ролан Гарос никога не е крила любовта си към най-продавания музикален артист в света и множество пъти е признавала, че американката е нейното най-голямо вдъхновение извън тениса. В момента Суифт е насред своето европейско турне "The Eras Tour", а световната номер едно нямаше търпение да приключи с ангажиментите си на корта в Париж, за да може най-после да присъства на някое от шоута на 14-кратната носителка на наградата "Грами".

Швьонтек е посетила вчерашния концерт на Суифт на митичния стадион "Анфийлд" в английския град Ливърпул, а преживяването е било още по-специално от очакваното, защото световната поп икона е била предупредена за присъствието на тенисистката и е решила да ѝ направи лична изненада. Затова се похвали самата водачка в ранглистата на WTA в социалните мрежии, като става ясно, че тя е получила писмо от самата изпълнителка, гласящо "Ига, поздравленията за титлата от Откритото първенство на Франция".

"Мъртва съм. Плаках толкова много пъти по време на шоуто. Да, беше невероятно. Ти си страхотна, Тейлър Суифт" - гласи публикацията на носителката на трофея от Ролан Гарос.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Мъртва съм": Швьонтек най-после посети концерт на Тейлър Суифт и получи писмо от нея Калоян Соколов
Теми:  
wta | ига швьонтек | любопитно | тейлър суифт

Коментари





Следвайте ни в Facebook