Муте към бащата на Циципас: Ти си глупак (ВИДЕО)

от в 21:12 на 06.07.2020
Анисия Стоева

По време на този период, лишен от тенис, треньорът на Серина Уилямс - Патрик Муратоглу, организира едно увлекателно тенис събитие, наречено Ultimate Tennis Showdown. То се провежда в академията му в Ница, Франция, а двама състезатели от топ 10 - Матео Беретини и Стефанос Циципас, участват в турнира.


В неделя Циципас игра срещу Корентин Муте, който по време на карантината записа песен, като двубоят бе прекъснат по средата от разгорещен спор. Според правилата е позволено консултирането с треньор на корта, както и силните аплодисменти.


Кавгата бе породена от бащата на Циципас - Апостолос, който говорил, докато французинът сервира. Той просто аплодираше сина си Стефанос, но Корентин се издразни. 



Кавгата между Корентин Муте и Стефанос Циципас


Това действие раздразни французина, който влезе в словесна кавга с бащата на гърка, а впоследствие и със самия Стефанос. По време на почивката, той бурно изрази несъгласието си с действията на Циципас-старши, наричайки го "идиот". В UTS играчите разговарят с коментаторите на мача по време на смяната и в този диалог Муте споменава, че бащата на съперника му го „ядосва“.


„Стефанос е добър човек, но баща му е идиот. Всеки знае, че той е глупак. Писва ми. Той говори през цялото време, когато сервирам. Омръзна ми. Не проявява уважение. Мисли само за себе си “, каза Муте.


https://twitter.com/Tennis_Majors/status/1279817710973616133?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Муте към бащата на Циципас: Ти си глупак (ВИДЕО) Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook