Муте: Приемам музиката като терапия

от в 15:08 на 05.05.2020
Диана Андреева

Корентен Муте е не само една от изгряващите звезди в тениса, но има и други скрити таланти, свързани с музиката. Той показва уменията си в в социалните медии през последните няколко седмици и получи много голямa подкрепа от феновете си.


Говорейки за ATP, младокът коментира: „Приемам музиката като терапия, защото ми помага да се освободя от всичко, което чувствам вътре в себе си - и добро, и лошо.


Муте


"Харесва ми връзката с хората в социалните медии, която осъществявам чрез музиката. Дори и да не говорим на един и същи език, можем да си общуваме. Дните могат да бъдат доста продължителни по време на пандемията, така че си оползотворявам времето като пиша, пея или рапирам. Опитвам се да записвам всеки ден за моите чувства или нещо друго, което ми идва наум”.


https://www.instagram.com/p/B_LG8O_gYvN/?igshid=h4yqp9yomz82

„Първата песен, която пуснах в Instagram е една от по-личните творби, които имам, така че беше трудно да ги споделя с всички тези хора, но от друга страна, исках да покажа как се чувствам и да наблегна на това, че социалният ви статус или откъде идвате няма значение. Всички се чувстваме по един и същи начин ”.


„Трудното в света на тениса е, че съм приятел с някои играчи, но обикновено всичко е свързано само и единствено със спорта, без по-лични разговори. Не знаех как колегите ми ще го приемат, защото музиката е нещо различно.


Не бях сигурен дали ще се усмихнат или ще ме критикуват. В момента съм наистина щастлив, защото получих много приятни съобщения от хорa из целия ​​свят, включително някои играчи и треньори. "


Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Муте: Приемам музиката като терапия Диана Андреева

Коментари

Следвайте ни в Facebook