Мъжките 1/2-финали на Ролан Гарос: Ето кога ще стартира мегасблъсъка между Алкарас и Синер

от в 17:11 на 06.06.2024
Калоян Соколов

Мъжките полуфинали на Ролан Гарос обещават да бъдат изключително интересни, а със сигурност вече е ясно, че ще имаме нов шампион в турнира, след като контузия не позволи на Новак Джокович да продължи своето участие в надпреварата. Безспорно двамата големи фаворити за трофея са Карлос Алкарас и Яник Синер, които достигнаха до финалната четворка с по само един загубен сет и очакваме да видим поредната епична битка между тях.

Досега двамата са си разменили по четири победи, като Алкарас спечели последния им сблъсък, който се състоя на тазгодишните 1/2-финали в Индиън Уелс и така нанесе единствената досега загуба през сезона на италианеца. Бъдещият номер едно пък е записал победа при единствената им среща на червени кортове, която се проведе на финала в Умаг през 2022-ра.

Мегашоуто между двете големи нови звезди на световния тенис ще открие утрешната 1/2-финална програма на "Филип Шатрие", а неговото начало ще бъде дадено малко след 15:30 часа българско време. Веднага след това на корта пък ще се появят другите двама полуфиналисти, а именно Каспър Рууд и Александър Зверев, които се срещнаха на същия етап във френската столица през миналата година, когато норвежецът надви олимпийския шампион в последователни сетове.

Досега балансът между Зверев и Рууд е 2:2 победи, а любопитното е, че единствено скандинавецът от всички четирима тенисисти е достигал до финала в Париж и освен това имаше лукса да продължи без игра към финаланта четворка, възползвайки се от отказването на Новак Джокович, докато световният ноемр четири досега мина през две тежки петсетови битки в турнира и определено би трябвало Рууд да има известно физическо предимство.

Програмата за мъжките 1/2-финали на Ролан Гарос (петък)

1. Карлос Алкарас - Яник Синер (не преди 15:30 часа)

2. Александър Зверев - Каспър Рууд (не преди 18:30 часа)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъжките 1/2-финали на Ролан Гарос: Ето кога ще стартира мегасблъсъка между Алкарас и Синер Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | карлос алкарас | каспър рууд | програма | ролан гарос | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook