Мачове на живо
Приключил
Александър Зверев 666
Себастиан Офнер 244
LIVE
Хуан Игнасио Лондеро 301
Карлос Алкарас 152

MV Tennis World – благодарим ви и продължаваме напред

от в 10:10 на 17.07.2019
В
Както знаете, постоянно се стараем да бъдем най-актуални и даваме всичко от себе си, за да споделяме какво се случва в света на тениса. Днес решихме да разкажем как започна всичко това и какво се случи през изминалите месеци.

Преди по-малко от седем месеца, вместо да гледаме сериали и играем игри, по време на коледната ваканция с малко технически умения, дребни лични инвестиции и много желание създадохме сайта www.mvtennisworld.com, за да споделим любовта и страстта си към тениса. Започнахме с 25 виждания дневно и успяхме да достигнем до 200,000 преглеждания (средно 1,000 на ден) и десетки хиляди коментари в денонощно течащата дискусия. Горди сме, че постигнахме впечатляващи резултати, които не сме и очаквали за толкова кратко време с много труд и желание:

  • Създадохме сплотен екип, готов да дава всичко от себе си за каузата

  • Участвахме като стажант репортери в тенис турнира ,,Sofia Open 2019”

  • Намерихме фенове, които ни следят и коментират редовно.


Много безсънни нощи и безкрайни часове отразяване стоят зад хилядите думи, обясняващи всеки детайл от тенис мачовете. Нашият малък екип е написал над 1,500 статии, като използваме всеки възможен момент за това - по време на часовете в училище, на концерти и купони, на лятна работа, в градския транспорт, а често и от тенис корта по време на тренировки.

С гордост и много желание отразяваме успехите на българските тенисисти, като се стараем да представяме всички техни изяви в страната и в чужбина. Успяхме да помогнем на едно младо момиче, написало стихотворение за Григор Димитров, да сподели творбата си с десетки хора. Йоана Георгиева показа колко трябва да се радваме, че имаме страхотен тенисист на световно ниво като Григор. Статията със стихотворението на Йоана достигна за часове до 3,200 души и беше прочетена в националния ефир на Дарик Радио.

Имаме много нови идеи за създаване на ново и интерактивно съдържание и ще използваме лятната ваканция, за да реализираме някои от тях, докато играем тенис и ежедневно отразяваме най-интересното от света на тениса. Продължаваме да пишем, да се разрастваме и да търсим начини да се развиваме, за да можем да покажем най-доброто и да продължим да се развиваме.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
MV Tennis World – благодарим ви и продължаваме напред В

Коментари

Следвайте ни в Facebook