"Ще те застрелям в главата": Ужасяващите заплахи, които получи Мюлер след отпадането в Бощад

от в 16:00 на 17.07.2024
Георги Димитров

След края на Уимбълдън в неделя, още на следващия ден почитателите на тениса можеха да се насладят на двубои от цели 4 новостартирали турнира от категорията ATP 250. Един от тях е и този в шведския град Бощад. Там в първи кръг жребият отреди сблъсък между Александър Мюлер и квалификанта от Казахстан Денис Евсеев.

Намиращият се в добра форма французин определено бе сочен за тотален фаворит, след като 31 годишния му съперник бе играл едва един мач на ниво ATP в своята кариера. Казахстанецът обаче се възползва от открилата се възможност и спечели оспорвания двубой със 7-5 7-5, за да запише дебютен успех на на най-високото професионално ниво в своята кариера.

Няколко часа след края на двубоя, Александър Мюлер сподели в своите социални мрежи снимка на съобщение, на което се виждат отправени заплахи към него и семейството му. Те гласят: "Ку*и сине, ти си мъртъв. Ще умреш, защото ще стрелям с куршум в главата ти. Мъртъв си, ку*и сине"; "Надявам се цялото ти семейство да умре от рак". Между тези две съобщения може да се види и снимка на пистолет и няколко куршума до него.

Това съвсем не е първи подобен случай в тенис пространството, а най-вероятно отново става въпрос за хазартнозависими фенове, които решават да изкарат гнева си чрез обиди и заплахи отправени към играчите. Подобни случаи стават все по-често и се забелязват в куп други спортове, а изглежда, че засега последствия за тях няма и те остават безнаказани, което категорично трябва да се промени.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Ще те застрелям в главата": Ужасяващите заплахи, които получи Мюлер след отпадането в Бощад Георги Димитров
Теми:  
александър мюлер | любопитно | Смъртни заплахи

Коментари





Следвайте ни в Facebook