На крачка от финала: Андреев отстъпи на бивш представител на топ 150 в Германия

от в 15:56 на 06.08.2022
Мирела Николова

Настоящият сезон започна отлично за Адриан Андреев, който достигна два полуфинала в първите месеци от годината, но от март насетне бе далеч от това си ниво и ранните отпадания не бяха рядкост. През тази седмица обаче българинът показа известно подобрение в играта си и успя да запише три поредни победи, за да достигне до полуфиналната фаза на турнира от  категория M25 в германския град Вецлер.

В битка за място на финала нашият сънародник се изправи срещу местния представител Рудолф Молекер, който може да се похвали с достигане до 146-ата позиция в световната ранглиста през 2019 година. Днес пък той отново демонстрира своите качества и сломи съпротивата на Ади, оформяйки крайното 6:2 6:4 за точно час и половина престой на корта.

От самото начало на срещата инициативата бе изцяло на страната на германеца, който превъзхождаше нашето момче във всеки един аспект и същевременно успешно се възползваше от честите му пропуски, за да реализира два пробива и да открие сметката си в общия резултат.

Доминацията на представителя на домакините се пренесе и във втората част, като там софиянецът продължаваше да срещна затруднения с агресивната игра на опонента и това доведе до изоставане с 0:4. Макар да последва лек възход в представянето на българина, станал причина за връщане на единия от пробивите, то Молекер не изпусна контрола върху събитията и съвсем скоро триумфира с крайната победа.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
На крачка от финала: Андреев отстъпи на бивш представител на топ 150 в Германия Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | Обзори | фючърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook