На крилете на любовта: Григор посвети днешната си победа на своята нова приятелка

от в 21:11 на 24.05.2023
Мирела Николова

През миналата седмица Григор Димитров обяви публично новата си връзка с актрисата и модел Мадалина Геня, публикувайки в социалните мрежи кадри от еротична фотосесия заедно. Двамата продължават да засвидетелстват публично своята любов и през днешния ден, в който най-добрият ни тенисист постигна убедителен успех на старта на надпреварата от категория АТР 250 в Женева.

Родният ни представител, който участва с "уайлд кард" в турнира и е четвърти поставен в схемата, безпроблемно наложи волята си над световния номер 58 Роберто Карбайес Баена и по този начин продължава към четвъртфиналите на състезанието. След края на срещата нашето момче избра да посвети днешната си победа именно на Мадалина, като написа на камерата "AMORE" ("любов" на италиански). Впоследствие Геня публикува снимки от този жест на първата ни ракета, добавяйки като текст: "Гордея се с теб, Amore!". 

Сънародникът ни предстои утре отново да излезе на корта  в швейцарския град в търсене на място в полуфиналната фаза, като негов съперник ще бъде световният номер 85 Кристофър О'Конъл.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
На крилете на любовта: Григор посвети днешната си победа на своята нова приятелка Мирела Николова
Теми:  
григор димитров | любопитно | мадалина геня

Коментари





Следвайте ни в Facebook