На семейна разходка: Първи снимки на Надал и съпругата му с новородения им син

от в 19:53 на 09.11.2022
Мирела Николова

Рафаел Надал не бе излизал на корта в официален мач от Откритото първенство на САЩ до миналата седмица, когато взе участие в Мастърс надпреварата в Париж. Завръщането на Матадора обаче не се увенча с успех и той инкасира поражение още на старта, инкасирайки поражение в първия си двубой срещу Томи Пол. До края на настоящия сезон за рекордьора по титли от Шлема предстои участие в Nitto ATP Finals (от 14 до 21 ноември), както и евентуално участие във Финалите на Купа "Дейвис" (от 22 до 27 ноември).

Изглежда, че в периода между Мастърса в Париж и началото на Заключителния Мастърс в Торино испанецът е решил да се прибере у дома в Майорка и да се наслади на допълнително време със семейството си. Припомняме, че на 8 октомври семейство Надал се сдоби с още един член, след като Рафа и съпругата му Мария Франсиска Перейо станаха родители за пръв път. Според информацията, разпространявана в испанските медии, новороденият им син носи името на баща си - Рафаел Надал Перейо. 

Досега Надал не е публикувал никакви снимки от своето бащинство, но по всичко личи, че със съпругата му не са успели да се предпазят от медийното внимание, тъй като по-рано през днешния ден на корицата на испанското списание Semana се появиха кадри от разходката на двамата родители заедно със сина им по улиците в Майорка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
На семейна разходка: Първи снимки на Надал и съпругата му с новородения им син Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | мария франсиска | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook