Надал и Роналдо инвестираха над милион евро в съвместен проект (снимки)

от в 00:03 на 01.12.2022
Калоян Соколов

Настоящият тенис сезон беше повече от успешен за Рафаел Надал, който спечели две титли от Големия шлем и в момента оглавява класацията по този показател, притежавайки 22 от най-ценните трофеи в спорта. Същевременно обаче Матадора явно няма намерение да си оставя прекалено много свободно време и е решил да предприеме ново бизнес начинание, в което негов съдружник ще бъде една от най-големите футболни легенди, а именно Кристиано Роналдо.

Именитите спортисти са решили да отворят чисто нов луксозен ресторант в центъра на Доха, където феновете от целия свят ще могат да се наслаждават на изискано меню, както и мачовете от Световното първенство по футбол, което се провежда именно в Катар. Самото място ще залага на традиционна средиземноморска кухня и е част от веригата "Tatel", която двамата атлети стартираха преди осем години и вече разполагат със заведения в Мадрид, Ибиса и Бевърли Хилс.

Общата инвестиция на Роналдо и Надал се равнява на около малко над 1 милион евро, а самите цени в ресторанта определено не са по джоба на всеки, защото едно основно ястие е в размерите на около 50 евро, докато чаша шампанско би ви струвала точно два пъти по-малко.

Ето и снимки от самото заведение в столицата на Катар:

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал и Роналдо инвестираха над милион евро в съвместен проект (снимки) Калоян Соколов
Теми:  
atp | кристиано роналдо | любопитно | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook