Надал: Имам все по-малка увереност, че ще мога да се завърна на най-високо ниво

от в 13:58 на 18.09.2021
Мирела Николова

Сезон 2021 не се разви по очаквания начин за Рафаел Надал, който бе измъчван от няколко и различни вида контузии, последната от които - тази в стъпалото, получена на Ролан Гарос, го извади от игра до края на годината. Матадора вече започна своето възстановяване и рехабилитация, но сам призна, че нещата към момента са доста сложни.

"Имало е и по-добри времена", каза Рафа. "Този период е труден както в личен, така и в професионален план. Честно казано, надявам се, че всичко постепенно ще започне да се връща към предишното си състояние, но все още се намираме в началото на труден и дълъг път. Въпреки това съм оптимистично настроен, че ще успея да бъда отново конкурентно способен и да се боря за нещата, които искам да постигна. Решен съм да го направя.

През цялата си кариера преживях фантастични моменти, вдигнах множество титли, направих повече, отколкото някога съм мечтал. Сблъсках се и с няколко контузии, но тогава винаги знаех, че мога да се завърна и да играя по същия начин като преди. В момента тази увереност е все по-малка, но се опитвам да мисля положително", разказа 20-кратният носител на трофеи от Шлема.

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледаме тенис мачове безплатно

Оцени тази статия:
Надал: Имам все по-малка увереност, че ще мога да се завърна на най-високо ниво Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | рафаел надал

Коментари

Следвайте ни в Facebook