Надал не остави шансове на Чунг и продължава смело напред в Ню Йорк

от в 23:43 на 31.08.2019
В
Рафаел Надал изнесе нов силен мач, като днес испанецът се наложи над Хьон Чунг след категоричното 6:3 6:4 6:2. ,,Матадора” ще очаква Джон Иснър или Марин Чилич на осминафиналите в Ню Йорк.



Южнокореецът започна с труден сервис гейм, в който той трябваше да отразява точка за пробив. Хьон все пак спечели подаването си, но скоро Надал достигна до нови възможности за пробив, като този път манакорецът не сгреши.

https://twitter.com/MattRacquet/status/1167890921280507904?s=20

До края на сета Рафа бе съвсем категоричен на начален удар, за да поведе в сетовете. Ситуацията със средния пробив се повтори и в последвалата част, а макар че Чунг видимо разполагаше с аргументи, които да разстроят играта на испанеца, той прекалено често допускаше непростими неточности, говорещи за колебливост в сюблимните моменти както по време на разиграванията, така и по време на геймовете.

https://twitter.com/MattRacquet/status/1167878509483528194?s=20

След загубата на втория сет положението на Чунг стана съвсем отчайващо, тъй като левичарят започна все повече да играе своята игра, което не носеше добри новини на южнокорейския тенисист.

Ранен брейк в полза на Рафа на практина предреши сета (и мача) в негова полза, но за всеки случай ,,Матадора” взе нов гейм от ретур при 4:2, а след като и този пробив бе затвърден, вратата за осминафиналите беше вече официално отворена за Надал.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал не остави шансове на Чунг и продължава смело напред в Ню Йорк В

Коментари





Следвайте ни в Facebook