Надал отложи виртуалния си мач поради контузия в гърба

от в 21:24 на 27.04.2020
Диана Андреева


19-кратният шампион от Големия шлем - Рафаел Надал, помоли да се отложи виртуалния му тенис мач заради „травма в гърба“, според директора на турнира в Мадрид - Фелисиано Лопес.

Надал е един от 32-матa състезатели, участващи във виртуалния турнир, който се провежда вместо надпреварата на клей - Madrid Open.

https://twitter.com/MutuaMadridOpen/status/1254788889119604738?s=19

След като победи канадеца Денис Шаповалов в дебютния си мач, Надал трябваше да играе срещу ютюбъра DjMariio в отделен благотворителен двубой, но срещата не се състоя. Ето какво сподели Лопес по темата:

"Той имаше проблеми с гърба и беше леко контузен, затова поиска да играе утре", заяви Лопес в канала на турнира в YouTube.

"Получих съобщение от Надал, преди той да се изправи срещу Шаповалов, в което той каза, че се е наранил. Не знам дали е работил или какво се е случило, но беше притеснен."

https://twitter.com/MutuaMadridOpen/status/1254805159223402496?s=19

"Ето какво ми написа испанецът:" Нека да играя мача срещу Шаповалов и това да е за днес, а утре ще се опитам да се изправя срещу DjMariio "."

Надал е в една група заедно с британеца Анди Мъри, който по-рано днес победи Беноа Пер в дебютния си мач. Какъв е жребия на турнира и кои са участниците прочетете тук

Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Надал отложи виртуалния си мач поради контузия в гърба Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook