Надал пречупи Пея и си уреди супер шоу срещу Фонини

от в 03:26 на 09.08.2019
В
Рафа Надал демонстрира завидно ниво днес, за да елиминира Гидо Пея от надпреварата в Монреал. Защитаващият титлата си испанец надделя в последователни сетове с 6:3 6:4, а на четвъртфинал можем да очакваме супер шоу, тъй като ,,Матадора" ще си има работа срещу не кой да е, ами ексцентричния италианец - Фабио Фонини, който пък отстрани Адриан Манарино след 6:2 7:5.

https://twitter.com/ATP_Tour/status/1159600335964557313?s=20

Рафа стартира с познатия свръх интензитет в ударите си, а съперникът му срещаше трудности с нагаждането към играта му. Ранен пробив бе достатъчен за манакореца да поведе в сетовете, тъй като в своите подавания левичарят се уповаваше на множество директно спечелени точки от сервис или от бързи комбинации с един или два удара, които да откажат борбения аржентинец, а същеврменно ,,Матадора" радваше публиката с редица спиращи дъха изпълнения.

https://twitter.com/TennisTV/status/1159603484032995328?s=20

Миналогодишният шампион проби рано и във втория сет, но по средата на частта испанецът леко занижи нивото си, докато Пея заигра една идея по-безстрашно, за да постигне паритет. Въпреки това Надал побърза веднага да възвърне предимството си, след като аржентинецът допусна няколко непростими неточности.

Този път връщане за Гидо нямаше, а след като Рафа затвърди пробива си, за да поведе с 5:3, последва ново колебливо подаване от страна на аржентинеца, който бе изправен пред общо три мачбола, но с известна доза риск и дръзка игра 19-тият в света се спаси от поражението. Това обаче бе само отлагане на неизбежното, тъй като Надал спечели последвалия си сервис гейм безкомпромисно, за да премине напред в Монреал.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал пречупи Пея и си уреди супер шоу срещу Фонини В

Коментари





Следвайте ни в Facebook