Надал преди полуфинала: Имам съмнения в себе си; не знам дали ще покажа най-доброто

от в 21:24 на 27.01.2022
Мирела Николова

Въпреки че пропусна втората половина от миналия сезон, Рафаел Надал демонстрира великолепна игра от началото на сезона, свидетелство за което е перфектната му успеваемост от нито един загубен мач при общо 9 срещи през 2022-ра година. Матадора триумфира на АТР 250 надпреварата в Мелбърн, след което пренесе отличните си изяви и на Аустрелиън Оупън, където през утрешния ден ще се изправи срещу Матео Беретини в сблъсък за място на финала.

Букмейкърите дават сериозно предимство на испанеца в полуфиналния двубой, но изглежда, че самият той не се чувства толкова уверен в успеха и възможностите си, както сподели в свое интервю пред АТР:

"Без съмнение Беретини е един от най-добрите играчи в света в момента. Ако искам да го надиграя, съм длъжен да се раздам на 100% в мача срещу него и да се боря до самия край.

Напоследък изпитвам известни съмнения в себе си и възможностите си. Не съм сигурен дали мога да играя на най-високо ниво и дали утре ще успея да покажа най-доброто от играта си. Дотук в турнира не срещам подобни проблеми. На полуфинал на надпревара от Шлема съм и имам шанс да спечеля, така че няма какво повече да искам", коментира Рафа.

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал преди полуфинала: Имам съмнения в себе си; не знам дали ще покажа най-доброто Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | интервю | любопитно | матео беретини | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook