Надал с категорична победа над Доналдсън си осигури мач с Шварцман

от в 06:03 на 11.03.2019
В
Надал надделя по повече от категоричен начин над Джаред Доналдсън с 6:1 6:1 за малко повече от час.

Първият сет потегли с два пробива, но последваха пет поредни гейма след 1:1 за Рафа, докато във втората част ранен брейк и още два такива в края, бяха причината поставеният под номер 2 да не срещне никакви трудности днес.

Рафа беше солиден от основната линия през целия мач, като често показваше и изключителната защита особено срещу бекхенда на съперника му. От другата страна, Доналдсън трябваше да се бори за всяка точка и да показва най-доброто на което е способен ако искаше да има каквито и да е шансове.

И въпреки че виждахме красиво изградени атаки, когато Джаред имаше инициативата, то често "Матадорът" от другата страна не даваше каквито и да е шансове на съперника си и безкомпромисно завършваше топката.

https://twitter.com/TennisTV/status/1104920488860704769?s=19

Надал се отчете с шест реализирани брейка в хода на двубоя, но нр стигна до нито един от тях лесно и често трябваше да прави изключителни отигравания преди да съумява да пробие, а публиката можеше да се наслади на удари като този:

https://twitter.com/TennisTV/status/1104921886029479936?s=19

В следващия кръг Рафа ще срещне нисичкия аржентинец Диего Шварцман, като досега е играл с него цели шест пъти, а испанецът е победил във всеки един от мачовете им.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал с категорична победа над Доналдсън си осигури мач с Шварцман В

Коментари





Следвайте ни в Facebook