Надал: Сезонът е доста добър за мен, но искам титлата в Лондон и ще я спечеля

от в 09:12 на 09.11.2019
Калоян Пламенов

Рафаел Надал призна, че не може да иска повече от този сезон и равносметката му за отминаващата 2019 година определено е силно положителна. 

През кампанията Матадора записа на сметката си четири трофея, след като спечели US Open, "Ролан Гарос", както и "Мастърс" турнирите в Рим и Монреал, като пред него предстои участие на финалния турнир в Лондон.

"Все още не съм стартирал в турнира, но се надявам всичко да е наред. Равносметката ми за 2019 година? Няма как да искам повече, тя е силно положителна", коментира испанският тенисист.

"Не очаквам нищо от себе си на предстоящите финали. Стигал съм много пъти до тях, но обикновено имам проблеми. По това време на годината формата ми не е особено добра, даже бих я определил като ужасна". 

"Искам най-накрая да спечеля титлата от финалите и се надявам това да се случи. Сигурен съм, че мога да го направя, макар че наистина няма какво повече да искам през този сезон". 

"Но имам една единствена цел пред себе си сега, а тя е да си тръгна с титлата от Лондон. И ще го постигна, сигурен съм в това. Засега обаче ще мисля мач за мач", каза още Матадора.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал: Сезонът е доста добър за мен, но искам титлата в Лондон и ще я спечеля Калоян Пламенов
Теми:  
атр финали | рафаел надал | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook