Надал ще представя нова колекция на Tommy Hilfiger

от в 12:05 на 03.02.2016
Tennis.bg

От Tommy Hilfiger обявиха, че от есента на 2015 г. бившият номер 1 в тениса Рафаел Надал ще се появи като световен посланик на марката, а също и за новия аромат TH Bold.

Колекциите ще бъдат достъпни в магазините на Tommy Hilfiger по света, както и чрез избрани партньори на едро и онлайн на tommy.com.

„Рафаел Надал е дългогодишен личен приятел и поддръжник на марката и аз постоянно се вдъхновявам от неговата всеотдайност и страст към спорта,“ споделя Томи Хилфигър.

„Това изключително партньорство превръща един от най-великите спортисти в днешно време в част от семейството на Tommy. Рафаел отразява духа на нашата марка – той е уверен, забавен и готин.“

Кадрите на кампанията са заснети в Испания в началото на 2015 г. и през есента ще се появят в избрани печатни и онлайн медии, както и във външна реклама по целия свят. За да окаже допълнителна подкрепа на глобалната инициатива сътрудничеството, Надал ще присъства на ексклузивни събития по стартирането на кампанията в Северна Америка, Европа и Азия.

Кампанията ще включва и лансирането на TH Bold, ароматът на Надал за Tommy Hilfiger, който съдържа в себе си силата и жизнеността на спортиста играещ за победа.

„Винаги съм се възхищавал на изтънчените, подчертано американски дизайни на Tommy Hilfiger. Те са изключително изискани и лесни за носене и се радвам, че съм партньор на марката“, споделя Рафаел Надал.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал ще представя нова колекция на Tommy Hilfiger Tennis.bg
Теми:  
мода | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook