Надал: Тийм изигра невероятен мач!

от в 14:13 на 18.11.2020
Димитър Беловски

Рафаел Надал и Доминик Тийм изиграха брилянтен двубой вчера, който в крайна сметка бе спечелен от австриеца след 7:6(7), 7:6(4). Въпреки вчерашната си загуба, Рафаел Надал е доволен от начина, по който е играл.

„Добре свършена работа за Доминик. Доволен съм от начина, по който играх. Мисля, че в момента шансовете ми за по-добър резултат са по-големи, отколкото пред пет дена заради нивото ми на игра, което въпреки загубата е много високо“, сподели испанецът след двубоя.

„Беше великолепен мач, решен от някои малки детайли. Мисля, че той изигра невероятен мач, аз също. Моето чувство не е негативно. Загубих, но имах множество възможности в първия сет, а след това пробих и във втория сет“, продължи Матадора.

Според Надал малките неща са решили целия мач.

„Мисля, че направих всички неща добре в мача. Единственото негативно нещо е това, че не успях да се справя в някои ключови моменти, които направиха голямата разлика в двубоя. Разбира се, че съм нещастен, че загубих, но в същото време съм щастлив за Доминик, той изигра невероятен мач“.

„Надявам се, че все още имам своите шансове. Мисля, че съм много по-уверен сега с начина си на игра, отколкото преди няколко дни. Така че имам шансове да продължа напред и точно това ще направя“, заяви испанецът.

С вчерашната си победа Тийм си осигури участие на полуфиналите на турнира. За да го последва, Надал ще трябва да победи Стефанос Циципас в утрешния ден.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал: Тийм изигра невероятен мач! Димитър Беловски
Теми:  
atp finals | доминик тийм | лондон | Лондон Мастърс | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook