Надал: Това е една от най-емоционалните нощи в кариерата ми (видео)

от в 04:53 на 09.09.2019
Георги Христов

Рафаел Надал надигра Данил Медведев след 7:5, 6:3, 5:7, 4:6, 6:4 за четири часа и 49 минути игра на финала на US Open и си осигури четвърта титла в Ню Йорк. Така той записа десета поредна победа и има 26 победи и само една загуба в последните си пет състезания.

"Това беше невероятен финал. Днес всички видяха, защо той е №4 в света и то само на 23 години. Начинът, по който се бори, сменяше ритъма, е изумителен. Представянето на Данил през лятото беше едно от най-впечатляващите, които съм виждал. Желая му всичко най-добро за в бъдеще. Ще има още възможности да спечели тук.  Тази победа значи много, особено след като е постигната в толкова тежък мач. Не знам какво да кажа. Емоцията е силна.

"Това е една от най-емоционалните нощи в моята тенис кариера. Много благодаря на всички на стадиона. Дадохте ми невероятна енергия в тези две седмици," заяви Надал след двубоя.

В годишната класация АТР RACE Надал вече има преднина от 1960 точки пред Новак Джокович и е фаворит да приключи 2019 на върха в световната ранглиста.

Следващото участие на Надал ще бъде на АТР Мастърс 1000 в Шанхай през октомври.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал: Това е една от най-емоционалните нощи в кариерата ми (видео) Георги Христов
Теми:  
us open | us open 2019 | рафаел надал | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook