Надал: Турнирът в Акапулко винаги ще заема специално място в сърцето ми

от в 14:05 на 27.02.2022
Диана Андреева

Камерън Нори направи всичко по силите си, но не успя да нанесе първо поражение на Рафаел Надал за сезон 2022 през днешния ден. Британецът отстъпи на Рафа във финалния двубой на турнира в Акапулко през тази вечер и така Матадора вдигна своята трета титла за годината и опази съвършения си баланс от 15 победи от също толкова изиграни срещи през 2022-ра. По време на церемонията по награждаването Надал не скри радостта си, а ето какво точно сподели пред зрителите в Мексико:

"Турнирът в Акапулко винаги ще заема специално място в сърцето ми. Имам незабравими спомени от този град. Постигал съм много успехи тук, спечелих четири титли и се надявам, че организаторите и феновете ще ме запомнят с добро, след като сложа край на кариерата си.

Чувствам се добре и съм щастлив. Не загубих сет в хода на целия турнир, въпреки че трябваше да се изправям срещу трудни опоненти. Влажността в Акапулко е доста висока, но независимо от това се чувствах отлично от физическа гледна точка. За първи път спечелих трофея тук едва на 18, което е преди близо 20 години, и вижте ме сега - отново с купата в ръце" - коментира Рафа.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал: Турнирът в Акапулко винаги ще заема специално място в сърцето ми Диана Андреева
Теми:  
atp | акапулко | надал | рафаел надал | тенис турнир в акапулко

Коментари





Следвайте ни в Facebook