Надал влезе в сериозен конфликт с кмета на Манакор

от в 10:27 на 07.12.2019
Калоян Пламенов

Рафаел Надал влезе в открит конфликт с кмета на Манакор Мигел Оливер, който определено не одобрява проекта на световната тенис звезда, който е свързан с академията, която притежава Краля на клея на въпросното място.

Нещо повече, имаше дори твърдения, че едва ли не Матадора се е възползвал от своята известност и дори е укривал данъци, но самият Надал даде да се разбере, че няма да позволи по никакъв начин името му да бъде опетнено.

"Винаги съм се опитвал да бъда честен и да приемам и уважавам различните гледни точки. Да чуя обаче обвинения и клевети по мой адрес, това е просто недопустимо. Някой иска да ми опетни името и няма да го позволя", обяви Надал.

"Обвинен съм, че съм имал привилегии в изграждането на спортен и образователен център в Манакор. Разбира се, чувствам някакво специално отношение заради спортните ми успехи и поради тази причина хората от града смятаха, че проектът ще бъде по-добър, ако аз участвам в него. И съм благодарен за това".

"Що се касае до данъците, аз бях обвинен в укриване на данъци, но това е долна лъжа по мой адрес. Всичко е платено. Освен това винаги съм подкрепял Манакор, ако поискат някаква помощ. Правил съм дарения и още много неща. Моята академия можеше да се появи и на някое друго място. Имаше места, които ми предложиха по-благоприятни условия, но исках да спомогна за развитието на моя регион". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал влезе в сериозен конфликт с кмета на Манакор Калоян Пламенов
Теми:  
рафаел надал | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook