Надал за 35-тата си годишнина: Чувствам се ужасно и нямам желание да празнувам

от в 10:28 на 04.06.2021
Калоян Соколов

Рафаел Надал се класира за третия кръг на Ролан Гарос, след като постигна комфортна победа над стария си познайник Ришар Гаске, отбелязвайки 17-та поредна победа над него в също толкова срещи. Това се случи навръх 35-ия рожден ден на Матадора, който не скри тъгата си от своя юбилей:

"Въобще не е хубаво да ставаш на 35 години и нямам никакво намерение да празнувам. Искам отново да бъда на 25. Най-радващото е, че все още съм на корта и играя по този начин. Уважавам страшно много Ришар. Той имаше много трудни периоди, но се опитва отново да се върне на познатото ниво и действаше много агресивно и компетентно в дълги периоди от срещата. Голям плюс е, когато влизаш в даден мач без да си допускал загуба от дадения съперник, защото това ти дава допълнителна увереност.

В следващия кръг ми предстои тежка битка, тъй като Нори е страхотен състезател. Представя се прекрасно в хода на сезона, играейки отлично всяка седмица, а освен това е изключително нестандартен играч и ще трябва да покажа високо ниво, за да го отстраня" - заключи Рафа.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Надал за 35-тата си годишнина: Чувствам се ужасно и нямам желание да празнувам Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | рафаел надал | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook