Надал за мача с Джокович: Ние живеем за подобни моменти в Тура

от в 17:36 на 10.06.2021
Диана Андреева

Диего Шварцман сложи край на серията от последователно спечелени сетове на Ролан Гарос, в която Рафаел Надал се намираше през последните два сезона, но силите на аржентинеца достигнаха само до там и той отстъпи след 6:3 4:6 6:4 6:0. Победата класира Рафа за следващия етап, а там той ке срещне не друг, ами световния номер едно Новак Джокович. За предстоящия 59-ти сблъсък между тях и историята си в Париж говори Матадора пред журналисти във Франция, а ето какво точно каза:

"Не мога да отрека, че резултатите ми на Ролан Гарос са невероятни. Но сега не е време да се хваля, защото ми предстои истинско изпитание. Отмина възможността ми да бъда щастлив след вчерашната победа. Спечелих важен мач срещу тежък противник. Успях да намеря начин да играя най-добрия си тенис в моментите, в които наистина се нуждаех.

Но трябва усилено да се подготвям за 1/2-финала с Джокович, защото ще бъде много трунен двубой. Винаги имам една и съща стратегия - давам всичко от себе си. Голямо предизвикателство е. Ние живеем за подобни моменти в Тура. Ще ми бъде трудно, все пак той е един от най-добрите състезатели в Тура. Живея за подобни мачове!", завърши Рафа. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал за мача с Джокович: Ние живеем за подобни моменти в Тура Диана Андреева
Теми:  
новак джокович | рафаел надал | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook