Надал за живота в тениса, начина си на хранене и забавленията

от в 11:20 на 07.08.2018
Калоян Пламенов

Рафаел Надал разкри в любопитно интервю в официалната Фейсбук страница на "Роджърс Къп" в Торонто как се храни преди и след мач.

Със сигурност този въпрос интересува доста хора, които се чудят от къде испанецът намира толкова много сили на корта и гони до последно дори и някои почти невъзможни топки. 

"Какво ям веднага след мача? Зависи от момента и зависи колко дълъг е бил мача. Не ми харесва обаче да се храня обилно след мач, избягвам това нещо. Обикновено хапвам два часа преди мач, а след двубоите ми внимавам с храната и хапвам малко", разкри той. 

"Радвам се, че отново съм в Торонто и ще мога да участвам в турнира. Знаете, че не успявах да имам постоянно присъствие тук. Причината за това са контузиите от които страдах".

"Канада определено е страхотна страна и ми допада доста. Торонто и Монреал са два напълно различни града. В Торонто атмосферата е страхотна и има много живот, много хора по улиците. 

"В момента съм доволен от това, което правя. Макар да се налага да пътувам много ми допада живота в тениса. По време на турнирите и аз намирам начини да се забавлявам. Говоря си с хората от моя щаб, гледам различни спортове и ходим заедно с колеги на вечеря. Като цяло животът в тура е забавен, харесва ми".


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал за живота в тениса, начина си на хранене и забавленията Калоян Пламенов
Теми:  
рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook