"Наистина удивително": Джуди Мъри нападна Радукану за отказа ѝ от смесените двойки на Уимбълдън

от в 10:17 на 07.07.2024
Калоян Соколов

Джуди Мъри определено не е никак доволна от отказа на Ема Радукану през вчерашния ден да излезе на корта с Анди Мъри. Двете големи звезди на Великобритания получиха "уайлд кард" за основната схема на смесени двойки на Уимбълдън, само че бившата шампионка от US Open обяви, че изпитва дискомфорт в областта на дясната китка и се отказа от ангажиментите си в турнира, за да съхрани сили за днешната си битка на сингъл срещу квалификантката Лулу Сън.

Мнозина обаче се усъмниха в това дали действително Радукану има някаква травма, имайки предвид, че щеше със сигурност да играе след по-малко от 24 часа и изглеждаше сякаш по-скоро се е опитала да се оттърве от смесените двойки с легендарния си сънародник, за да бъде максимално свежа.

Спортният журналист Маркъс Бъкланд беше един от първите, които обявиха новината, наричайки я "удивителна" а очевидно майката на сър Анди не беше щастлива, че нейният син няма да има възможност да иизигра един последен мач в кариерата си Уимбълдън, въпреки че вече се сбогува с публиката на специална церемония след отпадането си от мъжките двойки, където си партнира със своя брат Джейми.

"Наистина удивително" - коментира Джуди в социалните мрежи, след което качи цитат на Серина Уилямс, която игра заедно с Анди на смесени двойки през 2019-та и беше споделила как това е един от най-невероятните мигове за нея в живота изобщо. Впоследствие пенсионираната тенис треньорка направи профила си заключен, защото се вдигна твърде много шум около нейната рекция и определено по този начин тя предизвика немалко коментари в негативна посока по адрес на последната надежда на Великобритания за тазгодишния Уимбълдън.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Наистина удивително": Джуди Мъри нападна Радукану за отказа ѝ от смесените двойки на Уимбълдън Калоян Соколов
Теми:  
wta | джуди мъри | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook