Най-добрите букмейкъри за тенис срещи на живо с пряко предаване?

от в 20:03 на 28.06.2021
Tennis.bg

В последните няколко години ще открием, че платените телевизионни канали започнаха да се налагат сред аудиторията, но въпреки това срещат една доста сериозна съпротива и забелязваме, че някои фенове така или иначе не възприеха идеята и започнаха да търсят други варианти за гледане на събития, предимно от стриймове.

Разбира се, това има своите проблеми, поради простата причина, че все пак свободните стриймове в интернет са доста незаконни и влизат в противовес и можем да открием, че разпространителите най-накрая подлежат на сериозни глоби. Разбираемо е от феновете да търсят възможно най-добрия вариант, а благодарение на модерните технологии и малко повече инвестиции от страна на букмейкърите, стриймингът на спортни събития стана почти безплатен и логично, мотивира повечето запалянковци да се насочат в тази посока. Какво имаме предвид?

Ако разгледаме Bet365 за Андроид и се запознаем малко по-подробно с портфолиото, не е изобщо трудно да открием наличието на стрийм за редица спортни събития. Впрочем трябва да признаем, че това е брандът с най-високо покритие и ни позволява да се следим доста дисциплини, като разбира се, плаща лиценз за излъчването им, а благодарение на мобилният ни телефон, спокойно можем да сме винаги доста близо до самото събитие. Това означава, че в следващите месеци спокойно ще се пренесем на кортовете на Уимбълдън, ще наблюдаваме в реално време пазарите и коефициентите, както и най-важното, имаме свободата да правим прогнози, като допълваме с наличието на някои особено добри промоции точно за този спорт. Защо букмейкърът предлага тази опция? Логично е, че в секцията за спорт на живо, присъстват така наречените микропазари.

Те се ограничават и съществуват до изпълнението на дадено събитие, тоест можем да направим прогноза дали следващият сервиз може да сложи край на гейма или не, дали ще има двоен фал и още много други. Най-добрият начин да знаем дали нашата кратка прогноза се изпълнява е чрез видео стрийм. Има една много приятна подробност, за да гледаме безплатно, трябва да разполагаме с депозит в сметката си и поне през седмицата да сме направили една прогноза, без значение от нейните размери и без значение дали е била успешна. С други думи, имаме свободата да гледаме това, което искаме, срещу минимални прогнози, като спокойно се подчертава и конкуренцията спрямо кабелните оператори.

Бихте казали, че това е значително стар бранд и е нормално да виждаме, че подобни функционалности е редно да се въведат, но нека не забравяме, че и родните букмейкъри бързо осиновиха тази идея и започнаха да предлагат практически същата опция. Брандове като ефбет и Winbet могат да се похвалят със същата възможност, но на този етап все още допълват своето портфолио с лицензи, за да могат да излъчват повече спортни дисциплини, като генерален спонсор, първият букмейкър предлага доста добър стрийм за българското футболно първенство, като излъчването на същото може да се забележи и при другия.

Очевидно е, че бъдещето на тази технология и генерално гледането на спорт се променя, но е много по-важно да забележим, че спортните фенове са готови да инвестират своите средства в платформа, която да им гарантира по-сериозни възможности за успех, особено след като знаем, че кабелният оператор не дава такива опции. Най-важното е, че услугата и мобилните приложения са абсолютно безплатни и ако през летните месеци бъдем далече от телевизора, спокойно можем да използваме алтернативите и да не се отдалечаваме от любимия си спорт, необходимо е, все пак сме чакали толкова време завръщането на любимите турнири.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Най-добрите букмейкъри за тенис срещи на живо с пряко предаване? Tennis.bg
Теми:  
тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook